Kako popuniti prijavu

VELIKO INTERESOVANJE: MILION građana prijavilo se u prvih 5 sati za 100 EVRA

Srbija – prvih pet sati preko milion gradjana se prijavilo za jednokratnu novčanu pomoć u iznosu od 100 evra! Prijave se vrše putem sajta idp.trezor.gov.rs.

U toku prva tri sata pola miliona građana Republike Srbije se prijavilo za isplatu novčane pomoći u iznosu od 100 evra preko portala Uprave za trezor, na veb adresi idp.trezor.gov.rs.

Podsećamo da pravo na novčanu pomoć imaju svi punoletni državljani Republike Srbije, sa važećom ličnom kartom i prebivalištem u Republici Srbiji. Potrebno je samo da unesu broj lične karte, matični broj, kao i da izaberu banku preko koje žele da im se isplati novac, bez obzira na to da li imaju otvoren račun ili ne.

U petak 15. maja će početi prijava telefonskim putem, preko kontakt – centra, čiji će broj telefona biti objavljen u petak ujutru.

Primaoci penzija i novčane socijalne pomoći su automatski prijavljeni za isplatu ove novčane pomoći, koja će za njih početi od petka 15. maja.

Podsećamo da je cilju podrške svojim građanima u vremenima krize izazvane epidemijom novog virusa Covid-19, Vlada Republike Srbije donela je odluku da svim punoletnim državljanima koji imaju prebivalište na teritoriji Republike Srbije i važeću ličnu kartu, omogući dobijanje jednokratne pomoći od 100 evra u dinarskoj protivvrednosti.

Jutros je ministar fiancija Sinisa Mali objavio da od danas kreće prijava za 100 eura gradjanima, interesovanje je odmah bilo veliko a već u prvi sat se prijavilo stotine hiljada ljudi, prenosi kurir.rs

Ispod pogledajte kako se prijaviti u dva koraka:

https://procitaj.net/evo-kako-da-se-na-dva-nacina-prijavite-za-dobitak-od-100-eura/

Foto: Kurir
Foto: Kurir