Turcin i Jelena Karleusa

Turski glumac otkazao ženidbu zbog Jelene Karleuše: Vjerenica ga uhvatila na Instagramu, pa napustila zajednički stan!

Najtraženiji turski glumac u Srbiji, Miran Aslanbey, poznat po ulozi u seriji “Nemoguća ljubav”, ima probleme sa vjerenicom, ni manje ni više nego zbog Karleuše! Glumac uskoro treba da se ženi, ali veliko je pitanje da li će Miran zadržati prelijepu Sandru.

Vjerenica ga je uhvatila kako non-stop gleda Karleušine slike i klipove sa nastupa.

Da sve bude gore, lijepa djevojka, porijeklom iz Jermenije je shvatila da je njen vjerenik izgubio glavu za s.ksi pjevačicom. U bijesu mu je rekla da više ne želi ni da ga čuje, ni da ga vidi!

– Miran i Sandra je trebalo da se vjenčaju u junu, ali od toga izgleda nema ništa – započinje izvor i dodaje:

– Sandra je uhvatila zgodnog glumca kako se bukvalno gubi dok gleda u JK i analizira njene obline i provokativne pokrete dok nastupa. Ma dečko se bukvalno ne skida sa Jeleninog Instagrama. Sandri odmah bilo jasno da je on izgubio glavu za srpskom pjevačicom! Inače, ona zna da je Jelena megapopularna širom Evrope. Čak i u svijetu, a o Balkanu da i ne govorimo, pa je zbog toga još više odlijepila – objašnjava izvor i dodaje:

– Mnogo se iznervirala kad je vidjela kako njen budući muž otkida na srpsku pjevačicu. Čak je pokupila stvari i otišla na nekoliko dana iz stana u kom živi sa Miranom.

Inače, Miran zna JK i odranije jer je bila često u Turskoj kada je njen muž Duško igrao za Bešiktaš.

– Čak im je i pjevala kada su pobjeđivali. Tako da nju znaju svi poznati u Istanbulu jer su te njene nastupe prenosile sve televizije. Miran je i tada primijetio kakva je ona ribetina. A još sad kad je čuo da će Duško možda opet doći da igra za neki turski klub, načisto se pomamio!

– Zato je i otišao na Jelenin profil, čisto da se malo podsjeti koliko je lijepa i zgodna, a prije svega posebna. Međutim, kad ga je vjerenica uhvatila na djelu, pao joj je mrak na oči! Rekla mu je da ide da ohladi glavu, a da se on primiri ukoliko misli da je zadrži – završava izvor.