Jelena Karleusa

Trudnički stomak joj odlično stoji: Fotografije Jelene Karleuše u drugom stanju gledaćete kao hipnotisani!

S tačno godinu dana razmaka, popularna pjevačica donijela je na svijet dvoje djece, a paparaci su se, tokom obe njene trudnoće, utrkivali da ovjekovječe njen tadašnji izgled.

Jelena Karleuša nesumnjivo je jedna od najčešće fotografisanih dama na našoj javnoj sceni, pa ne čudi što je u drugom stanju bila veoma interesantna medijima.

Popularna pjevačica, koja je na Vidovdan 2008. izgovorila sudbonosno „da“ fudbaleru Dušku Tošiću rodila je 7. septembra iste godine njihovu prvu kćerku – Atinu, a u dan tačno godinu dana kasnije stigla je mlađa Nika.

Ona je u svojim trudnoćama uživala i čuvala sa suprugom intimu daleko od očiju javnosti, a u rijetkim prilikama kada se pojavljivala pred kamerama pokazivala je da joj je priroda i te kako naklonjena. Štaviše, Karleuši je u oba navrata uglavnom rastao samo trudnički stomačić, a zadržala je svoju prepoznatljivu vitku figuru.

okom Jelenine druge trudnoće, paparaci su na jednom gradskom događaju ovjekovečili njen trudnički izgled, kada se sa suprugom pojavila u lepršavoj i dekoltiranoj mini-haljini. Na prvi pogled, pjevačica je izgledala kao da nije u drugom stanju, dok je, kada je zagladila haljinicu, bilo jasno da je uveliko u drugom trimestru!

Štaviše, Jelena je u drugom stanju snimila i reklamu u kojoj je djelić zapleta upravo činjenica da izgleda tako da mladić koji želi da joj se udvara ni ne primjećuje da je trudna sve dok ne vidi njen stomak. Izvor: Glossy