SREĆA JOJ SE OSMJEHNULA Rodila je blizance i osvojila glavnu premiju na lutriji u istom danu

Srećna mama nije ni slutila kakva iznenađenja život ima za nju. Trebalo je da se porodi i bila je najsrećnija jer nosi blizance. Zatim je obavještena da je osvojila glavnu premiju na lutriji.

Bila je jedna od četiri komšinice iz Kumbrije koja je skupila dio od 120 hiljada funti igrajući lutriju za poštanske brojeve. A iznenađujuća poruka o premiji, isporučena joj je 1. marta, kada je bio i termin za porođaj, prenosi Mirror

Oduševljena Karolina rekla je da ne zna šta je snašlo.

– Ove godine smo imali veliku sreću, nevjerovatno je. Takođe je prilično čudno kako je naša nagrada stigla na prvobitni datum rođenja naših blizanaca. Mislim da ćemo prvo iskoristiti novac za odlazak na jedan odmor, možda i dva – rekla je Karolina.

Karolinin partner, Pol, dodao je.

– Ne čini se stvarno, ali jeste. To zapravo znači mnogo prepirke oko toga ko će potrošiti novac. Mi smo u ovom domu samo šest mjeseci, a podrum treba iskopati i kuća mora se dovrši. Ovaj novac će nam dosta pomoći oko uređenja – praktičan je partner dobitnice.

Ambasadorka ljudske lutrije za poštanske brojeve, Džudi Mekort posjetila je Karolinu i Pola kako bi im lično uručila nagradu. Ipak se ovakav dobitak ne dešava svaki dan.

Izvor: Cafe.ba