Pevac Keba i Severina

Severina potkačila svekra Kebu i svekrvu, a onda je uslijedio odgovor!

Severina i Igor Kojić, izgleda, nisu više u ljubavi – navode razni mediji, te u javnosti ne prestaju govorkanja o njihovom razlazu. Šuškanja i nagađanja da je toj ljubavi došao kraj počeli su u maju.

Vijest da se Splićanka i njen suprug razvode odjeknula je u domaćim medijima nakon što je Severina napustila Beograd i otišla u Zagreb bez Igora, gdje je i proslavila svoj 48. rođendan.

Kako su potom pisali i domaći i hrvatski mediji Severina i Kojići posvađali su se tada, navodno, oko bazena u Kebinoj kući u Beogradu koji je pjevačica htjela, navodno, da renovira.

Igor Kojić (32) je potom sredinom maja obrisao zajedničku profilnu fotografiju sa Severinom Kojić (48) i time podstakao glasine da kriza među supružnicima ne jenjava, pisali su hrvatski mediji, odnosno portal “24 sata”.

Njihove zajedničke fotogafije su, pak, ostale na društvenoj mreži.

Severina je potom viđena u noćnom provodu u Hrvatskoj, ali bez supruga, bar stu tako pisali tamošnji mediji. Par glasine o rastanku nije ni demantovao ni potvrdio, ali je Igor Kojić napravio korak koji tome ide u prilog – više ne prate jedno drugo na Instagramu, dok je prethodno Igor pratio samo nju, a ona samo njega.

Igor Kojić je potom imao objavu o njegovom braku sa Severinom, uz poruku koju je obrisao.

– Generalni pokrovitelji mog braka, iz pouzdanih šumskih izvora. Dosta ako Boga znate – napisao je Igor, prenosi 24 sata.hr, a Severina je spomenula svekra i svekrvu:

– Pokrovitelji su Olja i Dragan – napisala je pjevačica te dodala: “Molim te izuzmi me iz ovog, pokrovitelji su Olja i Dragan”.

Inače, Severinu na Instagramu više ne prate ni Olja i Dragan Kojić, piše hrvatski portal “24 sata”, koje je i spomenula u spornim komentarima.

Oni su sa svojih profila obrisali neke objave na kojima je bila ona, a mnogi su zaključili da je to, navodno, njihov odgovor na cijelu situaciju, prenosi Blic.