Nakon što je Gile potvrdio da se razveo, oglasila se i ona: Pričaju da je zadrugarka kriva za kraj braka, progovorila o odnosu s njim!

Pjevač Amar Gile Jašarspahić se zvanično razveo, kako prenose domaći mediji.

Tim povodom mediji su kontaktirali Natašu Radan, bivšu zadrugarku za koju se špekulisalo da je bila intimna sa pjevačem, dok je on bio u braku, te je ona za Srbija Danas, prokomentarisala razvod poznatog pjevača.

– Pošto se još uvijek piše da sam ja razlog razvoda, što sam demantovala više puta, reći ću samo da mi je žao što je došlo do toga uopšte, pogotovo ako moje učešće zaista ima bilo kakve veze sa tim. Meni zapravo, nije jasno, zašto on ne potvrdi da nismo bili intimni, već ostavlja prostora za sumnju – rekla je Nataša.

Pobjednik Zvezda Granda 2013. godine i poznati pjevac, Amar Gile Jasarspahic, razveo se poslije nepune cetiri godine braka.

Pjevac i njegova supruga Ena Sarajlic, koji imaju sina, od decembra prosle godine ne zive zajedno, a u februaru su i zvanično pred sudom podnijeli zahtjev za razvod braka.

– Shvatili su da poslije nekoliko godina braka da im se stavovi i razmisljanja razilaze, te su se sporazumno dogovorili da prekinu bracni odnos. Sin Daris je pripao na odgajanje Emi – rekao je izvor.

– Razveo sam se. Nije nam islo u braku, te smo odlucili da svako ode na svoju stranu. Uredno placam alimentaciju i koristim svaki slobodan trenutak kada nemam nastupe i koncerte da provedem sa sinom – potvrdio je pjevac za Blic.

Pjevac se u avgustu 2016. godine ozenio dugogodišnjom djevojkom Enom u restoranu u Zenici u prisustvu velikog broja prijatelja i kolega sa estrade, sedam mjeseci nakon sto su dobili sina.

Gile i Ena su tacku na brak stavili nakon sto su se pojavile Giletove fotografije sa ucesnicom Zadruge Natasom Radan, a na kojim mu sjedi u krilu. On je demantovao da je imao bilo kakav prisniji odnos s njom.